.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
CaptchaCode

Επαλήθευση αριθμού
Αποτελέσματα Επιλογής νηπίων και βρεφών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κοζάνης- Από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου οι εγγραφέςΤο Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για τη σχολική χρόνια 2017-2018
Τα αναρτημένα αποτελέσματα αφορούν τους Σταθμούς της Πόλης της Κοζάνης:
1)    1ος Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός
2)    2ος Παιδικός Σταθμός
3)    3ος Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός

Περισσότερα...


Aιτήσεις για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Κοζάνης

       Η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του Ν. 4483/2017 με το άρθρο 52, προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών προς τους Ο.Τ.Α., οι οποίες προέρχονται από τέλη, φόρους, δικαιώματα, εισφορές, καθώς και κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις, τους τόκους και τα πρόστιμα που τις επιβαρύνουν.
Δικαίωμα υπαγωγής στη ρύθμιση, θα υπάρχει και για οφειλές που θα βεβαιώνονται εντός 2 μηνών από την έναρξη ισχύος του νόμου.

Τη σημασία της οικονομικής στήριξης της περιοχής για τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης αναγνώρισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Canete σε απάντηση του για τη δημιουργία του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης

Απάντηση έδωσε ο Επίτροπος Miguel Aries Canete στην επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Κοζάνης μαζί με τους δημάρχους 7 άλλων λιγνιτικών δήμων της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Τσεχίας καθώς και τους προέδρους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και της ΓΣΕΕ, σχετικά το ζήτημα του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης (ΤΔΜ).

Στην απάντησή του ο Επίτροπος Ενέργειας και Κλιματικής Δράσης, τονίζει τη σημασία της οικονομικής στήριξης μιας κοινωνικά δίκαιης μετάβασης λιγνιτικών περιοχών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω διαφόρων χρηματοδοτικών μηχανισμών.
 
Πατήστε εδώ για περισσότερα...
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης