Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

3ο Φεστιβάλ νέων δημιουργών τραγουδιού «Ν. Άσιμος»

3ο Φεστιβάλ νέων δημιουργών τραγουδιού «Ν. Άσιμος»

Έναρξη ψηφοφορίας

 

Ολοκληρώθηκε  η πρώτη φάση του Φεστιβάλ με την κατάθεση των τραγουδιών από τους νέους δημιουργούς. Για ακόμη μια χρονιά οι συμμετοχές ήταν από όλη την επικράτεια της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Κέρκυρα, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, κ.λ.π. Η ποιότητα των τραγουδιών είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μια διαφορετική «γραφή» μέσα στον κυκεώνα των σύγχρονων ακουσμάτων. Είναι τελικά η  ψυχή που καταθέτουν όλοι οι νέοι δημιουργοί και τα συγκροτήματά τους, που τα κάνει να διαφέρουν. 

 

Το φεστιβάλ μπαίνει πλέον στη δεύτερη φάση, αυτή της ψηφοφορίας. Γι αυτό καλό είναι όλοι να διαβάσουν τη παρακάτω παράγραφο και να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τα τραγούδια.

 

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

p          ΣΤΟ SITE http://www.kozanifest.gr/ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ.

p          ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10-8-6-4-2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

p          ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΚΙΝΗΤΟ Ή ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ EMAIL.

p          ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ (ΙΔΙΟ EMAIL ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

p          ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΣΥ ΜΜΕ ΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.

p          Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΛΛΑ 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥ ΜΜΕ ΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.

p          ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

p          ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ SITE http://www.kozanifest.gr/  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.  

p          Έναρξη ψηφοφορίας Τετάρτη 28 Μαΐου, λήξη Σάββατο 7 Ιουνίου (ψηφίζουμε και το Σάββατο)

p          Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SITE ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ http://www.kozanifest.gr/ .........................

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

p          ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ.

p          ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.

 

p          ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.