Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

5ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου στο Ρύμνιο. Νικητής ο Μιχάλης Παρμάκης

        
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου  2013

 
5ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου στο Ρύμνιο
Νικητής ο Μιχάλης Παρμάκης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, ο 5ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης  το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Οι 124 αθλητές διέσχισαν μια πολύ όμορφη διαδρομή στο Πλατανόδασος του Ρυμνίου, δίπλα στη λίμνη του Πολυφύτου, με μεγάλο νικητή του αγώνα τον μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Παρμάκη, δεύτερο τον Αθανάσιο Κουτσακουτζίδη και τρίτο τον Αντώνη Κουκουτέγο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Σουζάνα, Βασδάρη δεύτερη η Κούλα Τσιφλίδου και τρίτη η Βιολέτα.Ντιλλίμη. Παράλληλα με τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων διεξήχθη και λαϊκός αγώνας 5 χιλιομέτρων  με 65 συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας αφού συνεχάρη τους συμμετέχοντες επεσήμανε πως «στόχος μας είναι η ανάπτυξη της λίμνης Πολυφύτου και της γύρω περιοχής, ενός τόπου όμορφου με ενδιαφέροντα στοιχεία που με διάφορους τρόπους προσπαθούμε να αναδείξουμε », ενώ ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην κοινή στόχευση των δύο Δήμων αναφορικά με την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής.

Δείτε το βίντεο

130902_ 5ος ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΡΥΜΝΙΟΥ from Dimos Kozanis on Vimeo.