Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

69ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

69ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

69ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τον 69ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008.

 

Για την Κοζάνη ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 9.00π.μ. στο 2ο Γ.Ε.Λ. Κοζάνης (Ανδρέα Κάλβου 1).
 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων και όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων, των Τ.Ε.Ε.  και των ΕΠ.Α.Λ.

 

Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και  δεν απαιτούνται δηλώσεις συμμετοχής.

Οι μαθητές που θα διακριθούν στο Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», θα κληθούν να διαγωνιστούν στον επόμενο Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα διενεργηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2009 και αυτοί που θα διακριθούν στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα διαγωνιστούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» στις 21 Φεβρουαρίου 2009, για να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 26η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Σερβία, Μάιος 2009), στην 50η Διεθνή  Μαθηματική Ολυμπιάδα (Γερμανία, Ιούλιος 2009) και στην 13η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ιούνιος 2009).

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Παράρτημα Κοζάνης καλεί όλους τους μαθητές του νομού, που επιθυμούν, να λάβουν μαζικά μέρος στο Διαγωνισμό. Επίσης καλεί τους μαθηματικούς να ενημερώσουν και να προτρέψουν τους μαθητές τους να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και επιπλέον ζητά την έμπρακτη βοήθειά τους στην επιτήρηση των διαγωνιζόμενων και την βαθμολόγηση των γραπτών.


Ο Πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας
Αμαραντίδης Σάββας                                     Αντωνιάδου  Μυροφόρα