Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Δύο προγράμματα επιμόρφωσης από τη ΝΕΛΕ Κοζάνης

Δύο προγράμματα επιμόρφωσης από τη ΝΕΛΕ Κοζάνης Εκτύπωση E-mail

Δύο  προγράμματα  επιμόρφωσης  από  τη  ΝΕΛΕ  Κοζάνης

Πρόγραμμα «Αγιογραφίας» στο Δήμο Κοζάνης και

Πρόγραμμα «Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική» στo Δ.Δ. Μεταμόρφωσης                                                               

p          Η ΝΕΛΕ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, θα λειτουργήσει στην Κοζάνη το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αγιογραφία» που απευθύνεται σε αρχαρίους.
Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 75 ωρών, θα διεξαχθεί από 1 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου 2007, απογευματινές ώρες, σε χώρο της ΝΕΛΕ (Κ. Δρίζη 11).

p          Η ΝΕΛΕ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού - Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στο Δ.Δ. Μεταμόρφωσης το Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μαγειρική/ Ζαχαροπλαστική».
Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 75 ωρών, θα διεξαχθεί από 1 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2007, απογευματινές ώρες σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα έχουν όσοι είναι ηλικίας από 18 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου, καταθέτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου
2. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών γίνεται στη γραμματεία της ΝΕΛΕ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, (Νομαρχία, ημιώροφος, Γρ. 2, τηλ: 24610 67434 – 387) και στο κοινοτικό κατάστημα Μεταμόρφωσης (τηλ: 24610 91244).
Τα προγράμματα χρηματοδοτούντε από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από εθνικούς πόρους.

< Προηγ.   Επόμ. >