Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Η πορεία των έργων στο κέντρο της πόλης Εκτύπωση E-mail

Ενημέρωση του Δήμου Κοζάνης για την πορεία των έργων στο κέντρο της πόλης

 

    Με στόχο την ενημέρωση των δημοτών για την αποφυγή μεγαλύτερης ταλαιπωρίας λόγω των έργων ανάπλασης του κέντρου της πόλης, ο Δήμος  Κοζάνης ενημερώνει για τα έργα που υλοποιούνται   κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους. 

 

Τα έργα αυτά είναι:

·         Η Οδός Τριανταφυλλίδη, που είναι κλειστή, θα δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι 15 Ιουλίου.

·         Η οδός Ολύμπου, που είναι κλειστό ένα τμήμα της, θα δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι 10 Ιουλίου.

·         Η Πλατεία Ελευθερίας θα κλείσει την 2 Ιουλίου (εκτός απροόπτου) και θα παραμείνει κλειστή για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

·         Η οδός Βασιλικής Μικρού και Αγίου Γεωργίου θα κλείσει αρχές Ιουλίου και εφ΄ όσον περατωθούν τα έργα στην οδό Βερμίου.

·         Η οδός 11ης Οκτωβρίου (από τον κόμβο προς Λάρισα μέχρι την οδό Γκέρτσου)  θα κλείσει την 11 Ιουλίου (εκτός απροόπτου) και θα παραμείνει κλειστή επί ένα μήνα περίπου.

·         Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου  θα κλείσει την 15 Ιουλίου (πιθανή ημερομηνία)  για χρονικό διάστημα περίπου δύο (2) μηνών. Η οδός θα κλείσει εφ’ όσον δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Τριανταφυλλίδη.

 

    Κάθε φορά που πρόκειται να ληφθούν μέτρα για την ανακούφιση της κυκλοφορίας λόγω των έργων που θα εκτελεστούν, όπως αναστροφές στην κυκλοφορία, απαγόρευση στάθμευσης κλπ, αυτά  θα ανακοινώνονται έγκαιρα, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Με την ευκαιρία ο Δήμος Κοζάνης θα ήθελε να ζητήσει την κατανόηση των παρόδιων κατοίκων, επαγγελματιών και διερχομένων οδηγών για την μικρή ταλαιπωρία που υφίστανται, που όμως είναι ασήμαντη σε σχέση  με το μέγεθος του συνολικού οφέλους για την πόλη μας.