Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Ο Δήμαρχος Κοζάνης στην Αιανή, οι εκκρεμότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι σχεδιασμοί στην εκπαίδευση

Ο κος Μαλούτας μετά την παρέμβαση - χαιρετισμό στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την καλλιέργεια και τη χρήση του ιπποφαούς, η οποία διοργανώθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πολυδύναμων Φυτών και το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής κ. Τζέλλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαβλιάρα, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιανής κ. Κουφαλέξη και άλλους παράγοντες επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το γυμνάσιο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν  όλες οι λεπτομέρειες  που αφορούν το κλειστό γυμναστήριο, καθώς και οι πιθανές  ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας του.

Για το γήπεδο ποδοσφαίρου, διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών ολοκλήρωσης του έργου, για να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στη νεολαία της περιοχής.

Σε ότι αφορά το αθλητικό κέντρο το οποίο έχει και τις μεγαλύτερες εκκρεμότητες, αναπτύχθηκε ένας προβληματισμός σε σχέση με τις χρήσεις που θα μπορούσε να έχει για την Αιανή και την ευρύτερη περιοχή.

Αναφορικά με το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, ζητήθηκε η άμεση απομάκρυνση των στύλων της ΔΕΗ, οι οποίοι προσβάλλουν την αισθητική και την λειτουργικότητα του πάρκου.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Τζέλλο και για το οικόπεδο, στο οποίο είχαν χωροθετηθεί κατά το παρελθόν διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και το οποίο πρέπει να παραχωρηθεί-κατοχυρωθεί στον Δήμο.

Επισκεπτόμενος το Γυμνάσιο Αιανής, ο διευθυντής κ. Δουγαλής ξενάγησε τον κ. Μαλούτα στο σχολείο και ανέλυσε την χρηστικότητα του διαδραστικού πίνακα που χρησιμοποιείται, καθώς και την εφαρμογή της πληροφορικής στην μαθησιακή διαδικασία, ενώ τα δημοτικά στελέχη της Αιανής, τόνισαν στον Δήμαρχο την ανάγκη στήριξης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  για την λειτουργία λυκείου στην Αιανή.