Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

          ΚΟΖΑΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΜετά την πρώτη πετυχημένη διοργάνωση του Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού, πέρυσι τον Ιούνιο,  η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης προχωράει στην διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ, ανοίγοντας έτσι επίσημα την διαδικασία υποβολής  δηλώσεων συμμετοχής σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Κύριος σκοπός του Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού που οργανώνεται από την Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π.Κ. στις 21 Ιουνίου 2007 (παγκόσμια ημέρα μουσικής) είναι η παροχή βήματος σε δημιουργούς τραγουδιών αλλά και ερμηνευτές για να γνωστοποιήσουν την δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό. Έτσι πολλοί άνθρωποι  θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με δημιουργίες που δεν τους αξίζει να μένουν στην αφάνεια και να εκτιμήσουν τις αγωνίες και την προσπάθεια των δημιουργών που με αυτόν τον τρόπο τολμούν να οραματίζονται ένα καλλίτερο αύριο για το ελληνικό τραγούδι, και γιατί όχι, και για την κοινωνία μας!

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής από 16/4/2007 έως 8/6/2007

Η φετινή εκδήλωση θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα διατεθούν τα παρακάτω χρηματικά βραβεία : 1ο Βραβείο 1300€, 2ο Βραβείο 800€ και 3ο Βραβείο 300€

 

Μουσικοί, τραγουδοποιοί και συνθέτες καλούνται να καταθέσουν τα τραγούδια τους και να παρουσιάσουν στο κοινό τις εμπνεύσεις τους.

 

Αιτήσεις – Πληροφορίες :

Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π.Κ. (Π. ΜΕΛΑ & ΑΥΛΙΩΤΗ) τηλ. 24610 23356