Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει στην Κοζάνη η 8η Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη
8η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» καλούν όλους όσους θέλουν να γίνουν λαμπαδηδρόμοι και να μεταλαμπαδέψουν την φλόγα και το μήνυμα της προσφοράς αίματος στον συνάνθρωπο μας, να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ. 24610-23356(ΔΕΠΑΚΠΚ) & 6977337561(Γέφυρα Ζωής, Κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος) .
Σε όλους τους συμμετέχοντες λαμπαδηδρόμους θα δοθούν t-shirt της λαμπαδηδρομίας

Πρόγραμμα:
Τόπος συγκέντρωσης κόμβος Καστοριάς (καφέ Καμίνι) στις 18:15 το απόγευμα της Πέμπτης 16/9.
Τερματισμός και άναμμα βωμού πλατεία Νίκης 19:30.
Συμμετέχουν με χορευτικά στην πλατεία οι σύλλογοι Μακεδνοί & Εύξεινος Λέσχη

Η λαμπαδηδρομία
Η λαμπαδηδρομία για την ανάπτυξη της εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι πια θεσμός και κατέληξε να αποτελεί μαζί με την Αμφικτιονία και το συνέδριο της εθελοντικής Αιμοδοσίας το τρίπτυχο προσπαθειών που στόχο έχουν την ανάδειξη του μεγάλου ζητήματος που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Η φλόγα της Αιμοδοσίας στο πέρασμά της κατάφερε να συμπαρασύρει να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών μυριάδες συνανθρώπων μας. Δεκάδες σύλλογοι δημιουργήθηκαν και εκατοντάδες άλλοι ενέταξαν στις δράσεις τους την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ακόμα περισσότερο μοιράζει κουράγιο για τη συνέχεια ενός αγώνα που ξεχειλίζει από ανθρωπιά.

Σήμερα σας καλούμε όπως κάθε φορά να τρέξουμε όλο και περισσότεροι πάλι μαζί και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα που είναι γεμάτο αγάπη και προσφορά που θα δημιουργήσει έναν κόσμο καλύτερο πιο όμορφο και πολιτισμένο. Γιατί… η αιμοδοσία είναι πολιτισμός.


ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ