Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει με υπερηφάνεια και για 4η χρονιά τις Νύχτες Κωμωδίας. Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010.

Νύχτες Κωμωδίας

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει με υπερηφάνεια και για 4η χρονιά τις Νύχτες Κωμωδίας. Όταν τον χειμώνα του 2007 ξεκινούσε το γκρουπ, τέσσερις ηθοποιοί κι ένας μουσικός, ίσως δεν φανταζόμασταν ότι το χειμώνα του 2010 θα πλησίαζε η τέταρτη πρεμιέρα με stand up comedy.

 Παραστάσεις στα μπαράκια είχαν ξεκινήσει και παλιότερα. Όμως η στροφή στο περιεχόμενο έδωσε ένα χαρακτήρα και μια σφραγίδα σ’ αυτές τις βραδιές.
Το φθινόπωρο του 2007 συγκροτήθηκε η ομάδα για πρώτη φορά. Από τότε παρέμεινε η ίδια. Το ταλέντο τους ζυμώθηκε με την εμπειρία, δίνοντας κάθε χρόνο όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η ομάδα με τα μικρόφωνα και το ηλεκτρικό πιάνο να συνεχίσουν μαζί για πολλά χρόνια ακόμα. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε το άνοιγμα που έκαναν οι Νύχτες Κωμωδίας πέρυσι. Για πρώτη φορά ακολούθησαν την Άγονη Γραμμή. Έδωσαν χαρά και διασκέδαση στους συμπολίτες μας που ζουν στην περιφέρεια και ιδιαίτερα σ’ εκείνους που επιμένουν τους χειμώνες, σε μακρινά και απομονωμένα χωριά. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και φέτος.

Η ομάδα του Stand up comedy είναι οι: Γιώργος Κοντορίκος, Τάκης Συνδουκάς, Δώρα Σιαλβέρα και η Αναστασία Δαδαμόγια. Στο πιάνο ο Νίκος Παυλίδης.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο bar «Gallery»,

στις 10 το βράδυ

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Κυριακή: 19 Δεκεμβρίου: καφέ – μπαρ «Φλου».

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 8 €

Για τους «Φίλους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ»: 5 €

Πληροφορίες στο τηλ.: 24610-24062