Επιστροφή

«ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ», η εξαιρετική καλοκαιρινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Μία εξαιρετική παράσταση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό της Κοζάνης την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 στο Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο Κοζάνης.

Το κλασικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος κι εκείνος», που έμεινε στη μνήμη όλων μας από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά πριν από κάποιες δεκαετίες, παρουσιάστηκε στην σκηνή του θεάτρου, με τους 2 εμβληματικούς ρόλους του Λουκά και του Σόλωνα να υποδύονται οι Τάσος Χαλκιάς και Πάνος Σκουρολιάκος.

Το έργο αναφέρεται σε δύο παρείσακτους της ζωής, που βλέπουν, παρατηρούν και σχολιάζουν. Πορεύονται μόνοι τους σ’ έναν κόσμο ακατανόητο, τον κόσμο της καθημερινής ζωής. Με ανατρεπτικό χιούμορ και σπινθηροβόλο πνεύμα, ο Λουκάς και ο Σόλων αποκαλύπτουν τον κόσμο που ο κάθε απλός άνθρωπος βιώνει στην καθημερινότητα του, απογυμνώνουν κατεστημένες αντιλήψεις και απομυθοποιούν την κοινωνία που μας περιβάλλει.

 Η σκηνοθεσία του Γιάννη Καραχισαρίδη και τα σκηνικά και κοστούμια του Αντώνη Χαλκιά, ολοκληρώνουν την εξαιρετική αυτή δουλειά.