Επιστροφή

«Tα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα»: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης για τις γιορτές

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ο.Α.Π.Ν., το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σχεδίασαν και διοργανώνουν ένα πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου,  «Τα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα της Κοζάνης» θα κρύβουν δώρα για όλους: παιδικές παραστάσεις, δράσεις, καραγκιόζη, συναυλίες, απογευματινό τσάι, γλυκά, τσίπουρο, κρασί. 
Βρείτε τα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα μέσα στην πόλη και σκανάρετε το QR code για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου,  «Τα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα της Κοζάνης» θα κρύβουν δώρα για όλους: παιδικές παραστάσεις, δράσεις, καραγκιόζη, συναυλίες, απογευματινό τσάι, γλυκά, τσίπουρο, κρασί. 
Βρείτε τα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα μέσα στην πόλη και σκανάρετε το QR code για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

 

  • Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Αίθουσα Τέχνης  5:00 μ.μ. – 6:30μ.μ. 
Ο Μολυβένιος Στρατιώτης, θεατρική παράσταση για παιδιά. 
Η γνωστή σε όλους ιστορία του μολυβένιου στρατιώτη του Άντερσεν, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, ένα οικουμενικό έργο που έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες, είναι ένα έργο που διδάσκει στα παιδιά τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τη δύναμη της πραγματικής αγάπης. Η υπέροχη μουσική της, τα εξαιρετικά της σκηνικά, τα καταπληκτικά κοστούμια, θα εκστασιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα χαρίσουν την απόλαυση του κλασικού θεάτρου αλλά ταυτόχρονα και μπαλέτου για μια ώρα και κάτι, που θα μείνει αξέχαστη!  
Στον χώρο υποδοχής του θεάτρου, απογευματινό τσάι El Greco και γλυκά εδέσματα από την DeuxK Κατερίνα Κορκά.

  • Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης 
5:30μ.μ. – 6:30μ.μ.
Χριστουγεννιάτικες Αφηγήσεις μέσα από βιβλία για παιδιά στον χώρο υποδοχής της βιβλιοθήκης και απογευματινό τσάι El Greco με γλυκά εδέσματα από το Kaklidis Bakery
7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.
Τραγούδια από Μουσικά Σχήματα του ωδείου, με κρασί από τον Αμπελώνα Μπελίδη και τσίπουρο Έντεκα

  • Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Αρχοντικό Λασσάνη 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.
Το ΚΕΘΕΑ γνωρίζεται με το κοινό και παίζει με τα παιδιά, που τα υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης, κάνουν face-painting και άλλες δράσεις, με απογευματινό τσάι El Greco και γλυκά εδέσματα από το Αμορίνο

  • Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Αίθουσα Τέχνης - Δη.Πε.Θε. Κοζάνης 
5:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ.
Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης παρουσιάζει μία παράσταση Καραγκιόζη για παιδιά στην Εναλλακτική Σκηνή, ενώ στον χώρο υποδοχής της Αίθουσας Τέχνης, το Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Κοζάνης κάνει χειροτεχνίες με τα παιδιά, απογευματινό τσάι El Greco και γλυκά εδέσματα από το Elite.
9:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
Συναυλία με την Ελένη Πέτα, μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της. Έναν χρόνο πριν, η  Ελένη Πέτα τραγούδησε για την Κοζάνη την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών. Η χρονιά κλείνει με την ίδια να ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια από την ελληνική & διεθνή σκηνή καθώς και τις γνωστές της, προσωπικές επιτυχίες. Στο πιάνο τη συνοδεύει ο διακεκριμένος συνθέτης - μαέστρος Κωνσταντίνος Κωτούλας. 


Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις-εκδηλώσεις!


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:
τα Ζαχαροπλαστεία Elite, Αμορίνο, Deuxk Bakery – Patisserie Κατερίνα Κορκά και Kaklidis Bakery. Τους Αμπελώνες Καμκούτη και Μπελίδη, το Τσίπουρο Έντεκα, το Τσάι El Greco Natural Herbs & Teas, τα έπιπλα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ καθώς και τις ομάδες των “Κάνε Μια Ευχή” και ΚΕΘΕΑ.
#dimos_kozanis #christmas