Επιστροφή

4ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου 15χλμ-Μεγάλη συμμετοχή σε μια καταπληκτική διαδρομή

4ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου 15χλμ

Μεγάλη συμμετοχή σε μια καταπληκτική διαδρομή

Πρώτος ο ΝΑΤΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ με χρόνο 0:58:41

 

Με τη συμμετοχή 215 δρομέων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμος Ρυμνίου.

 

Στο αγώνα που συνδιοργάνωσαν Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού, το παρών έδωσαν πολλοί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Νικητής στα 15χλμ ο ΝΑΤΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ( ΣΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)με χρόνο 0:58:41, δεύτερος ο ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ) με 0:59:57 και τρίτος ο ΣΟΥΜΑΛΙΑΣ ΖΗΝΩΝ (ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) με χρόνο 1:00:28. Στις γυναίκες πρώτη η ΜΑΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ) με χρόνο 1:20:30, δεύτερη η ΑΓΓΕΛΗ ΑΡΕΤΗ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) με 1:28:47 και τρίτη η ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΖΕΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) με 1:29:29.

 

Σε μια καταπληκτική διαδρομή, η οποία περιελάμβανε αμφίδρομη κίνηση στη γέφυρα του Ρυμνίου (Αλιάκμωνα) πέρασμα γέφυρας και διάβαση μέσα από το πλατανόδασος οι δρομείς που επέλεξαν να τρέξουν στον αγώνα αποζημιώθηκαν με το παραπάνω.

Παράλληλα με τα 15χλμ διοργανώθηκε και δρόμος 5χλμ (μη αγωνιστικός) για όσους ήθελαν συμμετέχουν σε μια μικρότερη διαδρομή.

 

Μετά τον τερματισμό των αθλητών έγιναν οι απονομές από τον δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα, και τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ. Κωνσταντόπουλο. Παρόντες στην αθλητική εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης κ. Φλώρος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Τζέλλος, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ κ. Κυριακίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κάτανας, ο αντιδήμαρχος Σερβίων-Βελεβεντού κ. Μπάκανος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μαργαρίτης, κα Μητροπούλου, ο κ. Αδαμίδης, εκπρόσωποι από το σωματείο Σπάρτακος και ο οικοδεσπότης πρόεδρος του ΜΑΣ Ρυμνίου κ. Αρβανίτης. Επίσης βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο κ. Τζιγκανούλα Στέλλα του Τιτάνα Σερβίων. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των αθλητών και των συνοδών τους με παραδοσιακά εδέσματα από τις γυναίκες του χωριού.

 

Τέλος ευχαριστούμε την Τροχαία Κοζάνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παράρτημα Κοζάνης, τον ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, τους γιατρούς και όλους τους εθελοντές-εθελόντριες από το σύλλογο του Ρυμνίου και το σύλλογο Μικροβάλτου, την κα. Βακουφτσή Ελευθερία (γραμματεία) και τους χρονομέτρες Γυλτίδης Χρήστος και Γυλτίδη Μαρία, που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση. Χορηγοί του αγώνα: Κουκουτάρης ΑΕΒΕ, Μαστρανέστης ΑΕΒΕ, Μαργαρίτης Βαγγέλης, Κέντρο Υδρόγειος, LIDL Hellas, Αλλοτινό κέτερινγκ, κάβα Δεμερτζίδης, κάβα Παναγιωτούλας, Carrefour Μαρινόπουλος, σουπερ μάρκετ Γρηγοριάδης, σούπερ μάρκετ Παπακωντσαντίνου, Χλιάπας Ξυλεία, Bo café, 3Ε κοκα κολα, Αβραμίδης Πέτρος «γάλα Αυγή».

 

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ