Επιστροφή

ΑΝΑΓΝΩΣΗ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μικρών μας φίλων στις εκδηλώσεις της βιβλιοθήκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Πάνω από τετρακόσιοι λιλιπούτειοι αναγνώστες επισκέφθηκαν τους χώρους της, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της και ήρθαν σε επαφή με τους αγαπημένους δημιουργούς των ηρώων και των ιστοριών, που τους ταξιδεύουν σε φανταστικούς κόσμους.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και μουσική υπόκρουση το πρόγραμμα παρουσιάσης βιβλίων γίνεται πάντα πιο διασκεδαστικό κι εύληπτο κι οι μικροί μπόμπιρες χαρούμενοι, εντυπωσίασαν με την ευστοχία των ερωτήσεων και τη διάθεση τους για πληροφορίες και μάθηση.

"Η προφητεία του Μότσαρτ" του Μιχάλη Πιτένη, (που μέρος της ιστορίας αναφέρεται στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη), τα "Χάρτινα όνειρα" της Βασιλικής Νευροκοπλή, οι "Φύλακες Άγγελοι" της Νάνσυς Χατζή, η "Βασιλική και η νεράιδα του νερού" της Γιώτας Φώτου και το “Μικρό σπίτι της Νίνας” της Εύας Ιεροπούλου ήταν τα βιβλία που παρουσιάστηκαν από τους ίδιους τους συγγραφείς, οι οποίοι κατάγονται από την Κοζάνη και τους όμορους νομούς.

Χορηγοί ήταν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών My choice & Κόσμος και το βιβλιοπωλείο Άλφα.