Επιστροφή

Ανθρωπιστική βοήθεια από το Δήμο Κοζάνης στην Αϊτή

           

          Αϊτή. Μια χώρα της Καραϊβικής, που από πόλος έλξης επισκεπτών και αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός, μετατράπηκε σε μία χώρα αδύναμη. Χιλιάδες είναι τα καταγεγραμμένα θύματα του καταστροφικού σεισμού, που «ισοπέδωσε» τμήματα της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς, με τη  χώρα να είναι ανήμπορη να βοηθήσει τους  πληγέντες.
 
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οι χώρες του κόσμου δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο, συστρατευόμενες στο πλευρό των Αϊτινών αποστέλλοντάς τους βοήθεια.
 Σε αυτήν την παγκόσμια προσπάθεια συμμετέχει και η Ελλάδα, με  πολλούς φορείς να καταθέτουν ποσά σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με τη σειρά του ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή του, τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας ποσού 10.000€ (με συνδρομή του Δήμου και των Δημοτικών Συμβούλων) στην UNICEF, για τους  σεισμόπληκτους της Αϊτής.
 
    Όλοι οι συμπολίτες μας καλούνται  να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια  καταθέτοντας την οικονομική τους ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών φαρμάκων καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες), στον εξής λογαριασμό:
 
Συνεταιριστική Τράπεζα : Αρ. Λογ/μού: 1010101482602-3