Επιστροφή

«Εσύ τι λάθος κάνεις στην οδήγηση;» - Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στο EKO Acropolis Rally Road Truck

Στα λάθη που κάνουν οι οδηγοί στο τιμόνι επικεντρώθηκε η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στο EKO Acropolis Rally Road Truck, που φιλοξενείται από το Δήμο Κοζάνης, στο χώρο του ΟΣΕ. 

Με λεπτομέρειες για τα πιο συχνά και επικίνδυνα λάθη που κάνουν οι οδηγοί στο δρόμο, μίλησε το μέλος του Motorsport Greece, γνωστός οδηγός αγώνων και ειδικός στα θέματα οδικής ασφάλειας, Νίκος Τσάδαρης.
Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης Νούλα Τουμπουλίδου και Δημήτρης Παφύλης. Την εξαιρετική εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Σπύρος Διόγκαρης, ο Διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Ελευθέριος Καραδίσογλου, καθώς και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, Ιωάννης Χύτος.  
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το EKO truck είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές διαδίδοντας τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης και μεταφέρει μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. 

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα φιλοξενείται στο χώρο μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη. 

Ώρες επισκέψεων: 12 το μεσημέρι με 10 το βράδυ.