Επιστροφή

Δήμος Κοζάνης: Ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των δημοτικών κτηρίων

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση – επισκευή δημοτικών κτηρίων», το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου, στο Δημαρχείο, από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου Ευάγγελο Χατζηγεωργιάδη. «Το παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος. 

Το έργο προϋπολογισμού εβδομήντα οκτώ χιλιάδων  και εξακoσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ και πενήντα δύο λεπτών (78.644,52€), αφορά σε εργασίες συντήρησης και επισκευής σε διάφορα δημοτικά κτήρια.


Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαιρέσεις κατεστραμμένων – σαθρών ξύλινων δαπέδων, καθαίρεση των παλαιών κεραμιδιών, αλλαγή υδρορροών, αλλαγή κουφωμάτων, επισκευή - κατασκευή επιχρισμάτων σε διάφορα τμήματα τοιχοποιίας, επιστρώσεις δαπέδων με πλακάκια, επενδύσεις σκάλας με μάρμαρα, επενδύσεις στεγών, ελαιοχρωματισμούς σιδηρών και ξύλινων επιφανειών κ.ά..
Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε δημοτικά κτήρια των Κοινοτήτων Κερασιάς, Κάτω Κώμης, Μεταμόρφωσης, Πολυμύλου, Ανθοτόπου, Καλαμιάς, Αμυγδαλιάς, Κοίλων, Λευκοπηγής, Δρεπάνου, Καπνοχωρίου, Ρυακίου, Αιανής, Ρυμνίου και Μαυροδενδρίου.