Επιστροφή

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου σε πολίτες

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014
 

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου σε πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, ενημερώνει τους πολίτες, που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να προσέλθουν για να παραλάβουν την ποσότητα μαγειρικού λαδιού που τους αναλογεί, την Πέμπτη 06 και την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου, στο Αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου, από τις 09:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ.

 

Παράλληλα, οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους δεν είχαν προσέλθει να παραλάβουν τα προηγούμενα προϊόντα, παρακαλούνται να προσέλθουν στις παραπάνω ημερομηνίες να τα παραλάβουν.

 

Τέλος, θυμίζουμε πως οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά μέσω ενός φορέα και για το λόγο αυτό, αλλά και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, συνιστάται να προσέλθουν μόνο όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων, που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461351117.