Επιστροφή

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης παρέχει οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, για παράδοση μαθημάτων νέων τεχνολογιών, δημιουργικής γραφής, αφήγησης, κατασκευής κοσμήματος, ζωγραφικής, φωτογραφίας, μουσικής κ.ά.,

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην εποχή της κρίσης και των δυσκολιών που διανύουμε, οι βιβλιοθήκες, ως δημόσια ιδρύματα, καλούνται να αναλάβουν ένα ρόλο ζωτικής σημασίας στην δια βίου μάθηση και την πληροφοριακή παιδεία.

Σ’ αυτή τη συνειδητή μάθηση, που ξεκινά από την πρόθεση των ανθρώπων να αλλάξουν οι ίδιοι τη ζωή τους, μπορεί να βοηθήσει η βιβλιοθήκη, παρέχοντας οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, στους οποίους και απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης αποτελεί βασικό συνεργάτη και συμμέτοχο σ’ αυτή τη νέα εποχή της οικονομικής μεταμόρφωσης. Πρωτοπορώντας λοιπόν, θα χρησιμοποιήσει τους χώρους της για παράδοση μαθημάτων νέων τεχνολογιών, δημιουργικής γραφής, αφήγησης, κατασκευής κοσμήματος, ζωγραφικής, φωτογραφίας, μουσικής κ.ά., από ανθρώπους που γνωρίζουν και θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους.

Οι δραστηριότητες και τα μαθήματα θα δρομολογούνται αναλόγως των αιτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στη βιβλιοθήκη, καθώς και στο τηλέφωνο 2461022245


Δηλώστε συμμετοχή στο πρώτο πρόγραμμα:

«Νέες τεχνολογίες» (βασικές γνώσεις Η/Υ, windows, internet, word, αναζήτηση σε βάσεις κλπ)

Το παραπάνω πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αρχάριους, αλλά μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε χρηστών.

Υπεύθυνος επιμόρφωσης: Αλέξανδρος Ματιάκης, τηλ. 2461350435