Επιστροφή

Η «Εικαστική Άνοιξη 2010» που διοργανώνεται από τη (Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π.Κ.), συνεχίζεται με την έκθεση φωτογραφίας «Η ζωή σ’ ένα χαρτί, με στίχους και εικόνες», του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης.

"Η ΖΩΗ Σ’ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ"

Η «Εικαστική Άνοιξη 2010» που διοργανώνεται από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Κοζάνης (Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π.Κ.), συνεχίζεται με την έκθεση φωτογραφίας « Η ζωή σ’ ένα χαρτί, με στίχους και εικόνες», του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης.


Οι φετινοί απόφοιτοι του εργαστηρίου, ανέλαβαν ένα δύσκολο θεματικά φωτογραφικό έργο, που αφορά το πάντρεμα της φωτογραφίας με την ποίηση. Ο κάθε φωτογράφος θα επιλέξει ένα ποίημα της αρεσκείας του και θα προσπαθήσει να το αποδώσει με έξι φωτογραφίες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνεται η ταυτόχρονη παρουσίαση ποιημάτων και εικόνων ώστε ο επισκέπτης να παρακολουθεί εύκολα τον παραλληλισμό εικόνων και στίχων! Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα μιας και η ποίηση παίζει μέσα μας με εικόνες και συναισθήματα όπως αντίστοιχα και η φωτογραφία!
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010, ώρα 20:00 στον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Κοζάνης (έναντι Ι. Μητρόπολης) και θα διαρκέσει από 12 Μαΐου έως 22 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας  18:00 – 22:30.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.