Επιστροφή

Ενέργειες για επανασύνδεση του ρεύματος σε πολίτες του Δήμου Κοζάνης

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

 

Ενέργειες για επανασύνδεση του ρεύματος σε πολίτες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας είναι κάτοχοι της κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης και έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους, ή κινδυνεύουν με διακοπή λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών, να ενημερώσουν άμεσα την Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης ή να προσέλθουν σε αυτή, με στόχο την δρομολόγηση επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα στοιχεία θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της ΔΕΗ, της ΔΕΔΗΕ και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Επιπλέον υπενθυμίζουμε σε όσους δεν έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, ότι μπορούν να απευθυνθούν στην επιχείρηση,  ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η ένταξή τους σ΄αυτό.

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο μπορούν να υποβληθούν τηλεφωνικά στο 210-9298000 με αστική χρέωση :  Δευτέρα έως Παρασκευή, 7 π.μ.-10 μ.μ. και  Σάββατο,  7 π.μ.- 3 μ.μ., καθώς και ηλεκτρονικά στο site της ΔΕΗ: http://www.dei.gr/el/eksupiretisi-pelatwn/oikiakoi-pelates/eualwtoi-pelates/koinwniko-oikiako-timologio/tropoi-upovolis-tis-aitisis