Επιστροφή

Εθελοντική πρωτοβουλία καθαρισμού του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης

Σε συνέχεια των εθελοντικών του δράσεων, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης, τον Μορφωτικό-Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Πλατάνια»,την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών, καθάρισαν το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2012, το πάρκο της περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης.

Μέλη των εθελοντικών ομάδων αλλά και μικρά παιδιά καθάρισαν το πάρκο από τα σκουπίδια και έκοψαν τα ξερά χόρτα, περνώντας για άλλη μία φορά το μήνυμα του εθελοντισμού.

Όπως επεσήμανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης κ. Ειρήνη Κακουλίδου  «είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρωτοβουλία καθαρισμού της περιοχής του σιδηροδρομικού σταθμού, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνουμε την διέλευση των κατοίκων της συνοικίας πλατάνια που περνούν συχνά από αυτήν την περιοχή».

Ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Παναγιώτης Αποστολίδης τόνισε πως « προβήκαμε στην προσπάθεια καθαρισμού του χώρου σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού, το σημαντικότερο όμως είναι οι πολίτες να τον διατηρήσουν καθαρό».

Δείτε το video: