Επιστροφή

Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Ιούλιο την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

·         Τη Γερόντισσα και τις αδελφές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως Κοζάνης για την προσφορά, επί τη συμπληρώσει 8 (οκτώ) ετών από την προς τον Κύριον εκδημίαν της αλησμονήτου Μαγδαληνής, Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αναλήψεως, πενήντα (50) κιλά ψαρια, δυο (2) δοχεία τυρί, ένα (1) δοχείο λάδι, δυο (2) σακιά ρύζι, δυο  (2) σακιά πατάτες και εκατό  (100) κιλά ροδάκινα.

·         Την προσφορά τροφίμων από την οικογένεια εις μνήμην του πατέρα και αδελφού Αντάρα Ιωάννη και Αντάρα Αθανάσιο

·         Το αρτοποιείο του κ. Σιδέρη Ιωάννη για την καθημερινή δωρεά άρτου

·         Το αρτοποιείο του κ. «Καραλίγκα Πάσχου» για τη δωρεάν προσφορά άρτου

·         Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή δωρεάν αρτοπαρασκευασμάτων

·         Το κρεοπωλείο του κ. «Τσιαΐρη Μάκη» για τη δωρεά 9 κιλών κιμά

·         Το κ. Μύτια Κωνσταντίνο για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας γλυκών

·         Το οπωροπωλείο «Βλιαγκόφτση Ολυμπία» για τη δωρεάν παροχή λαχανικών-φρούτων

·         Αλλά και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην καθημερινή προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών

Σήμερα, η οικονομική συγκυρία που η χώρα βιώνει, δεν απειλεί μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλεί και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.