Επιστροφή

Εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις άφησε το festival GRAFFITI «Χρωματίζω το γκρίζο…Ομορφαίνω την πόλη», που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Τουρισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού Δήμου Κοζάνης.

GRAFFITI CONTEST
Χρωματίζω το γκρίζο… Ομορφαίνω την πόληΕξαιρετικά θετικές εντυπώσεις άφησε το festival GRAFFITI «Χρωματίζω το γκρίζο…Ομορφαίνω την πόλη», που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Τουρισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού Δήμου Κοζάνης. Οι καλλιτέχνες που αποτύπωσαν μέσα από τα έργα τους, τις ανησυχίες τους δήλωσαν ευχαριστημένοι με την πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης, αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους δημόσια, αλλά και να δουλέψουν με άνεση.
Στόχος ήταν η αισθητική αναβάθμιση, ο εξωραϊσμός διάφορων κοινόχρηστων χώρων μέσα στην πόλη της Κοζάνης, καθώς και η προώθηση νέων μορφών τέχνης, όπως το GRAFFITI

Οι δημιουργίες των καλλιτεχνών βρίσκονται στον τοίχο του ΔΑΚ Κοζάνης (Λεωφόρος Α. Παπανδρέου)

Στον τοίχο του ΔΑΚ ζωγράφισαν οι: Ζάμκος Ιωάννης, Κετσόπουλος Βάιος, Δακής Φίλιππος, Deco,Αλεξία Τζιμήκα και φίλοι των παραπάνω που τους βοήθησαν.