Επιστροφή

Για 5η συνεχή χρονιά διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός «ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ «ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
 
 
Το μήνυμα της αλληλεγγύης έστειλε και φέτος ο ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός «ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ», που διοργανώνεται από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού-Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης, σε συνεργασία με το σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κοζάνηςκαι τουςΣυλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης και Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κοζάνης.
«Αντίπαλοι» για έναν κοινό σκοπό στον  «ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» που διεξήχθη για 5 η συνεχή χρονιά, ήταν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Κοζάνης με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας και τους δημοσιογράφους της περιοχής.
.
 Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν από την Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π. στους συμμετέχοντες για την συνεισφορά τους στον φιλανθρωπικό αγώνα και την αρωγή που προσέφεραν για τον ιερό αυτό σκοπό, ενώ το κύπελλο απένειμε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.
.
 
Ο «Αγώνας Αγάπης» έχει ήδη καταξιωθεί για την προσφορά του προς τα άτομα με αναπηρία, αφού με τα χρήματα του 1 ου Αγώνα Αγάπης έχει αγοραστεί και κυκλοφορεί ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ, ενώ τα έσοδα από όλους τους υπόλοιπους αγώνες αγάπης είναι κατατεθειμένα σε ειδικό λογαριασμό τραπέζης. Τα έσοδα και του φετινού αγώνα θα διατεθούν για τη δημιουργία Κέντρου Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία.