Επιστροφή

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Σε άριστο κλίμα η συνάντηση με τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη» - Τηλεθέρμανση και Μετάβαση στο επίκεντρο

 

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, είχε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, στο κτίριο του Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το επενδυτικό πλάνο του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης αλλά και το μέλλον της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, όπως αυτό διαμορφώνεται λόγω της απολιγνιτοποίησης, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο τραπέζι του διαλόγου.

«Κεντρικός μας στόχος η εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων υπέρ των δημοτών μέσω της ουσιαστικής αντιμετώπισης των κρίσιμων ζητημάτων του τόπου μας», υπογράμμισε ο κ. Κοκκαλιάρης, επισημαίνοντας εν συνεχεία ότι «από σήμερα ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος συναντήσεων και επαφών με όλους τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους, αρχής γενομένης από τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά».

«Αρχίζει ο σχεδιασμός, αρχίζει η δουλειά και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο», τόνισε χαρακτηριστικά στο τέλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης.