Επιστροφή

Καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Πρόσκληση εθελοντισμού

 

Καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης


Πρόσκληση εθελοντισμού

 
 

Ξεκινά και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σε συνεργασία με το Future Library και την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει, από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο, πολλές διαφορετικές δράσεις προσφέροντας στα παιδιά δημιουργικά «ταξίδια» που θα συμβάλλουν στο να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά τους.

 

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους δημιουργικούς, με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες να συμμετάσχουν στην υλοποίηση της εκστρατείας μας. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους κάποιοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές και να ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες,

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη μας τηλ 246350435 (Ελένη Μαργαρίτη & Κων/να Ράπτη)

 

Φόρμα συμμετοχής: Αίτηση εθελοντισμού (Παρακαλούμε συμπληρώστε μέχρι το ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)