Επιστροφή

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης: ερωτηματολόγια για την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου

 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

Προς ενημέρωση συντακτών

 

Κοζάνη, Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

 

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης: ερωτηματολόγια για την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης στην προσπάθεια υλοποίησης, όσο το δυνατόν πιο στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης, προωθεί τη συμπλήρωση ερωτηματολόγιων με σκοπό την ανίχνευση των τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου Κοζάνης. Τα ερωτηματολόγια είναι τα εξής:

 

§           Το 1ο ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε ενήλικες κατοίκους του Δήμου Κοζάνης που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για προσωπικούς, κοινωνικούς ή και επαγγελματικούς λόγους. Η εκπαιδευτική διαδικασία σχετίζεται με τις καθημερινές δραστηριότητες των δημοτών και εστιάζει στους διδασκόμενους και τις ανάγκες τους οι οποίοι αποφασίζουν για το τι είναι χρήσιμο να διδαχθούν.

Για τη συμπλήρωση του 1 ου ερωτηματολογίου, πατήστε εδώ:
 

§           Το 2ο ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε: εκπροσώπους συλλογικών φορέων και κοινωνικών εταίρων του Δήμου Κοζάνης που βάσει του καταστατικού τους δραστηριοποιούνται στους τομείς της τοπικής ανάπτυξης, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της αναζωογόνησης του αστικού περιβάλλοντος και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών ή από επαγγελματίες του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τυπικής ή και μη τυπικής εκπαίδευσης και επιθυμούν να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη για τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σε σχέση με τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αναπτυξιακή προοπτική της γεωγραφικής περιοχής διοικητικής αρμοδιότητας του Δήμου. 

Για τη συμπλήρωση του 2 ου ερωτηματολογίου, πατήστε εδώ:
 

Θα σας παρακαλούσαμε να μη συμπληρώσετε περισσότερα από ένα ερωτηματολόγια, ενώ θα θέλαμε να σημειώσουμε πως η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κ.Δ.Β.Μ. για σας και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

 
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία.

Τζικανούλα Νίκη, Υπεύθυνη Οργάνωσης

Θεοχάρη Στυλιανή, Υπεύθυνη εκπαίδευσης και Διασφάλισης Ποιότητας