Επιστροφή

Οι μουσικές και οι ταινίες του Ντίσνεϊ σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, την πραμονή Χριστουγέννων στην «Αίθουσα Τέχνης»

 
Τη Δευτέρα, Παραμονή Χριστουγέννων στις 5 το απόγευμα στην
«Αίθουσα Τέχνης».
 

Οι μουσικές και οι ταινίες του Ντίσνεϊ θα είναι μαζί μας σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Ο Άγιος Βασίλης θα μας υποδεχτεί στο θέατρο με τις ευχές του.
 
Γενική είσοδος για όλους μόνο 5 €.
 

Πέρυσι τη παραμονή των Χριστουγέννων το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσίασε μια παράσταση – γιορτή με το μουσικό παραμύθι «Το νησί των ποιητών». Φέτος θα παρουσιάσει σε συνεργασία με το Ωδείο Δ. Δημόπουλου την «ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΪ». Μια παράσταση που προσκαλεί όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους να απολαύσουν αγαπημένους ήρωες. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια από τις ταινίες του μεγάλου δημιουργού – με τους ελληνικούς στίχους. Παράλληλα με ειδικό μοντάζ και αφήγηση προσεγγίζονται οι αναζητήσεις των έργων του, που συντρόφευσαν γενιές και γενιές για πάνω από 80 χρόνια. Ο Γουώλτ Ντίσνεϊ από την δεκαετία του ’20 μέχρι το 1966 που πέθανε δημιούργησε μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες κινουμένων σχεδίων και μετέφερε στην οθόνη κλασσικά παραμύθια. Κέρδισε 22 όσκαρ. Μετά τον θάνατο του και μέχρι σήμερα, η εταιρία που είχε ιδρύσει συνέχισε το έργο του με δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές και ένα παγκόσμιο κοινό.

 

Παρουσιάζονται τραγούδια από τις ταινίες : Πινόκιο, Σταχτοπούτα, Πήτερ Παν, Αλαντίν, Ποκαχόντας, Άριελ η μικρή γοργόνα, Μουλάν, Ηρακλής, Αναστασία, Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου, Η Παναγία των Παρισίων, Toy story, η χιονάτη και οι επτά νάνοι, ο βασιλιάς των λιονταριών.

 

Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλέφωνο 24610-24062.