Επιστροφή

Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων - «Στόχος μας ένας Δήμος, που θα υπηρετεί με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα όλους τους δημότες»

«Στόχος μας ένας Δήμος ανοιχτός και εξωστρεφής, που θα υπηρετεί με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα όλους τους δημότες, σε μια περίοδο μεγάλων απαιτήσεων και σύνθετων προκλήσεων. Εύχομαι από καρδιάς καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους Αντιδημάρχους μας, οι οποίοι με σεβασμό, συνεργατικότητα και σκληρή δουλειά, θα κληθούν να υλοποιήσουν έργα και δράσεις για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε πόλη και χωριά, όπως δεσμευθήκαμε», τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, μετά και τον ορισμό των Αντιδημάρχων.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης για το χρονικό διάστημα από 08.01.2024 έως 08.01.2025 ορίζονται οι εξής Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1. Αλεξανδρίδης Γεώργιος του Ιωάννη.

2. Αρνίδης Λεωνίδας του Παναγιώτη.

3. Βόμβας Κωνσταντίνος του Ιωάννη.

4. Ελευθεριάδης Νεκτάριος του Κωνσταντίνου.

5. Ευκολίδης Γεώργιος του Ζαχαρία.

6. Ιωαννίδης Ιωάννης του Δημητρίου.

7. Κουρού Κωνσταντίνος του Δημητρίου.

8. Παπαποστόλου Βασίλειος του Κων/νου.

9. Στημονιάρης Ζήσης του Νικολάου.

10. Χατζημανώλη – Φουρκιώτη Κυριακή του Δημητρίου.

μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες, όπως παρακάτω :

  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξανδρίδη Γεώργιο του Ιωάννη τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν την Ψηφιακή Μετάβαση, τις Νέες Τεχνολογίες, τον Προγραμματισμό και την Επιχειρηματικότητα.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Αρνίδη Λεωνίδα του Παναγιώτη τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα, την Πολιτική Προστασία και της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Βόμβα Κωνσταντίνο του Ιωάννη τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν την Βιώσιμη Κινητικότητα, τη Δημοτική Ενότητα Κοζάνης του Δήμου και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθεριάδη Νεκτάριο του Κων/νου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες α) Ελλησπόντου και β) Δημητρίου Υψηλάντη.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Ευκολίδη Γεώργιο του Ζαχαρία τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν το Πράσινο, της Δ/νσης Περιβάλλοντος και της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Ιωαννίδη Ιωάννη του Δημητρίου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τον Πολιτισμό και Αθλητισμό, και των πρώην ΝΠΔΔ α) Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας και β) Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ».
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Κουρού Κωνσταντίνο του Δημητρίου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν την Ακίνητη Περιουσία, τα Κληροδοτήματα, της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών αλλά και της Αναπλήρωσης Δημάρχου.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Παπαποστόλου Βασίλειο του Κων/νου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, και της πρώην Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου.
  • Στον Αντιδήμαρχο κ. Στημονιάρη Ζήση του Νικολάου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες α) Αιανής και β) Ελίμειας του Δήμου.

Στην Αντιδήμαρχο κ. Χατζημανώλη – Φουρκιώτη Κυριακή του Δημητρίου τις αρμοδιότητες της εποπτείας και συντονισμού δράσεων & ενεργειών που αφορούν τον Τουρισμό, της Δ/νσης Πολεοδομίας και της Δ/νσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π).