Επιστροφή

Σε συνάντηση για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κοζάνης στην Αθήνα. Απόσυρση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» η κυριαρχούσα άποψη

 

Σε συνάντηση, με αντικείμενο συζήτησης  το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», παραβρέθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου,  ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, στην Αθήνα.

Στην συνάντηση,  που οργάνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δήμων (Λειβαδιάς, Ιεράπετρας, Καβάλας, Χαλκίδας, Αγ. Νικολάου, Αγρινίου κ.α.),  καθώς και ο Βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.. Επίσης παρέστησαν πάνω από 15 βουλευτές της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, και της  ΔΗΜΑΡ. Ενδεικτικά αναφέρονται οι :  Πλακιωτάκης (ΝΔ), Φουντά(ΔΗΜΑΡ), Τσούκαλης(ΔΗΜΑΡ), Κοντογιάννης (ΝΔ ), Κεδίκογλου(ΠΑΣΟΚ), Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), Κανελλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ)  και Κουράκης(ΣΥΡΙΖΑ).

Στο πλαίσιο της συζήτησης, αναδείχτηκαν τα μειονεκτήματα του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ», με την κυριαρχούσα άποψη  να έγκειται στην  απόσυρση του σχεδίου, διότι  δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της παιδείας σήμερα.