Επιστροφή

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλή Μενεγάτο

Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Κοζάνης και οι προοπτικές συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ, αποτέλεσαν τα κεντρικά θέματα συνάντησης του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, Ηρακλή Μενεγάτο, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2022, στο Δημαρχείο. 

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, η διευθύντρια του Γραφείου Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ, Κλαίρη Νάκου, καθώς και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Κοζάνης, Νίκος Παλάσκας. 
Αναλυτικά, ο κ. Μαλούτας παρουσίασε στον διευθύνοντα σύμβουλο Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ τις πρωτοβουλίες ηλεκτροπαραγωγής του Δήμου Κοζάνης από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ενώ συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας με το νεοσύστατο κόμβο καινοτομίας του ΔΕΔΔΗΕ. Παράλληλα, τέθηκαν υπό συζήτηση ζητήματα όπως οι υπογειοποιήσεις δικτύων, αλλά και ο ηλεκτρικός χώρος στα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ .
Σημειώνεται, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του κ. Μενεγάτου στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, της ΡΑΕ, του ΔΕΔΔΗΕ και του Πράσινου Ταμείου.