Επιστροφή

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας

Στα γραφεία του ΚΕΚ Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 05/11/2009 συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρου με   το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και τους Σχολικούς Φύλακες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης τόνισε τον κοινωνικό ρόλο της Δημοτικής Αστυνομίας και τη στενή σχέση που υπάρχει με το Δήμο καθώς και την προσπάθεια, ενόψει και των αλλαγών που έχουν γίνει, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες. Αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των παρευρισκομένων και δήλωσε τη στήριξή του σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Ο κ. Παπαγεωργίου Ιωάννης, αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας, τόνισε την ανάγκη για περισσότερο επαγγελματισμό και συνέπεια και έθεσε τις κατευθυντήριες γραμμές και το πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινούνται οι Δημοτικοί Αστυνομικοί.

Η Διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας στη συνέχεια αναφέρθηκε διεξοδικά στους άξονες των Δημοτικών Αστυνομικών. Αναλυτικά, οι άξονες δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας θα στραφούν γύρω από τις θέσεις Α.ΜΕ.Α., παρκίδες φορτοεκφόρτωσης, αστυνόμευση στις γειτονιές της πόλης καθώς και στους πεζόδρομους και τις πλατείες. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο κομμάτι της καθαριότητας της πόλης καθώς και στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης με την ποιοτική αναβάθμιση του.

Η κ. Θεοδωρίδου τόνισε πως θα υπάρξει καταμερισμός εργασίας για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και δήλωσε πως στόχος της υπηρεσίας θα είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αναβάθμιση στον τομέα της καθαριότητας και γενικότερα η ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.