Επιστροφή

Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα λειτουργήσει φέτος Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες, άνω των 18 ετών.

 

Τα μαθήματα έχουν σαν σκοπό την εξάσκηση και συνειδητοποίηση του σώματος, της φωνής, της αναπνοής, τη συνεργασία και την επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας, με την ομαδική κυρίως και σταδιακά την ατομική έκθεση των συμμετεχόντων. Κυρίαρχη θέση στα μαθήματα θα έχει το θεατρικό παιχνίδι, αλλά και η χρήση άλλων αντικειμένων. Στόχος του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι η ουσιαστική δουλειά πάνω στο θέατρο, χωρίς δημόσιες παρουσιάσεις και χωρίς επαγγελματική προοπτική.

 

Το θεατρικό εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, αλλά και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί – μέσα από την ομαδικότητα και την επικοινωνία – να βελτιώσει τον εαυτό του.

 

Τα μαθήματα θα παραδίδει ο θεατρολόγος και εκπαιδευτικός Κώστας Μπαμπίλας.

 

Θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 30 μαθήματα. 

 

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, στην «Αίθουσα Τέχνης, στον ημιώροφο, και στο τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1 καθημερινά από 9 πρωί έως 2 το μεσημέρι. Τα δίδακτρα ορίστηκαν σε 25 € το μήνα. Συνολικά για τους 8 μήνες 200 €.