Επιστροφή

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης γέμισε με «στολίδια». Στήριξη οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών από τον Δήμο Κοζάνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr
Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1
Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου
 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης γέμισε με «στολίδια»

 

 Στήριξη οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών από τον Δήμο Κοζάνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με στολίδια γέμισε «Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης», που τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, από την  Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και το Δίκτυο Εθελοντικής Προσφοράς κ  Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης.

Στόχο της εν λόγω πρωτοβουλίας αποτέλεσε η ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών. Τη δράση πλαισίωσαν μουσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας,  ωδεία της πόλης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο κλίμα των ημερών.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη, με τον απολογισμό να κρίνεται θετικός στο τέλος της ημέρας. Ο Δήμος Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και το Δίκτυο Εθελοντικής Προσφοράς κ  Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια, και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας.  

 
Δείτε το βίντεο

131223 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.