Επιστροφή

Το συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του


Η συμβολή των πολιτών, των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων στην μακρόχρονη λειτουργία του συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης, είναι διαρκής και εξαιρετικά σημαντική για το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πλαίσιο το συσσίτιο δήμου Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρακάτω για τις πολύτιμες δωρεές για τον μήνα Φεβρουάριο 2020:
1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)
2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)
3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)
4.Το ζαχαρ/στείο Coffee-bites(πίτες-κρουασάν καθημερινά)
5.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)
6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)
7.Την Ά τάξη του 12ου δημοτικού σχολείου Κοζάνης που μας επισκέφθηκαν και προσέφεραν διάφορα τρόφιμα και αρτοπαρασκευάσματα προς όλες τις μερίδες του Συσσιτίου.
8.Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου καθώς και την Κοινότητα Δρεπάνου, που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες του Συσσιτίου.
9.Στην μνήμη της Παπαιωάννου Παναγιώτας μας προσέφεραν 10 λίτρα λάδι και διάφορα ζυμαρικά, κυρίες που θέλησαν να κρατήσουν την δωρεά τους αυτή ανώνυμη.
10.Το ιχθυοπωλείο «Το δόλωμα» που μας προσέφερε 5 κιλά ψάρια για τις ανάγκες του συσσιτίου.
11.Τον Αριστοτέλη Χαλκίδη «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα αξίας 100ευρώ.
12.Τον πολιτιστικό σύλλογο «Κασμιρτζήδες» που μας προσέφερε μια κατσαρόλα μαγειρεμένο φαγητό (φασολάδα) που κάλυψε ένα μεγάλο μέρος από τις μερίδες του συσσιτίου.
13.Τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ)που μας προσέφερε ψημένα κιχιά που περίσσεψαν μετά την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.
14.Τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελίμειας που μας προσέφερε 16 κιλά κιμά στην μνήμη του Δημητρίου-Στυλιανού Γεωργαλή.
15.Το Περιφερειακό Σωματείο Συντ/χων της Δ.Ε.Η. Κοζάνης μας προσέφερε διάφορα σαρακοστιανά εδέσματα(χαλβά,ταραμά) και 10 κιλά όσπρια(φασόλια). 

Περισσότερες πληροφορίες για το συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης, καθώς και για υποστήριξη στο έργο του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461042257 (Συσσίτιο), 2461029842 (Κοινωφελής Επιχείρηση).