Επιστροφή

Ξεκίνησαν τα Σεμινάρια Ιστορίας στα πλαίσια της Πολυθεματικής Έκθεσης «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ»

«ΠΟΝΤΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ»
Πολυθεματικη έκθεση -σεμινάρια ιστορίας
   
Ξεκίνησαν τα Σεμινάρια Ιστορίας από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Κώστα Φωτιάδη, στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, στα πλαίσια της Πολυθεματικής Έκθεσης «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ», που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, με πρώτο θέμα την « Οθωμανική αυτοκρατορία στον Πόντο».
 
Το πρώτο από τα συνολικά οκτώ σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να ανακαλύπτουν κατά τη διάρκειά του άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
 
Η πολυθεματική έκθεση «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ», θα φιλοξενηθεί στους  χώρους του Μουσείου (Ίωνος Δραγούμη 9-11) μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010, ενώ το επόμενο Σεμινάριο Ιστορίας με θέμα «Οι κρυπτοχριστιανοί του Πόντου» θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα.
Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα λάβουν ειδική Βεβαίωση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ή των σεμιναρίων μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 24610 33978 (Λαογραφικό Μουσείο) και 24610 50461 (Δήμος Κοζάνης) ή να ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης www.kozanh.gr .
 
Η είσοδος για το κοινό στην Έκθεση, τα Σεμινάρια Ιστορίας και σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.