Επιστροφή

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

 


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, με τη συμμετοχή πολιτών, φορέων και συλλόγων! 
Οι δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, αγκάλιασαν όλες τις ηλικίες και προσέλκυσαν εκατοντάδες κόσμου. Το φετινό θέμα ήταν «Εξοικονόμηση ενέργειας» και στόχος η ενθάρρυνση της αλλαγής συμπεριφοράς προς όφελος της ενεργητικής κινητικότητας, των δημόσιων μεταφορών και άλλων καθαρών, έξυπνων λύσεων μεταφοράς, που ο Δήμος Κοζάνης κατάφερε να περάσει μέσα σε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα.

Κορύφωση των δράσεων αποτέλεσε η Τελετή Λήξης, με τις κληρώσεις 26 ποδηλάτων από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και τις επιδείξεις από  Γυμναστήρια και Συλλόγους του Δήμου Κοζάνης.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους συνδιοργανωτές των δράσεων,  Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και  Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στις δράσεις.