Επιστροφή

«Εσύ τι λάθος κάνεις στην οδήγηση;» Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στο EKO Acropolis Rally Road Truck στην Κοζάνη

 

Στα λάθη που κάνουμε στην  οδήγηση θα  επικεντρωθεί η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 7 το απόγευμα,  στο EKO Acropolis Rally Road Truck (χώρος ΟΣΕ), στην Κοζάνη. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί  συζήτηση με το μέλος του Motorsport Greece, γνωστό οδηγό αγώνων και ειδικό στα θέματα οδικής ασφάλειας, Νίκο Τσάδαρη. 
Σημειώνεται, ότι το EKO Acropolis Rally Road Truck, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, βρίσκεται στην Κοζάνη στη συνέχεια της περιοδείας του στις ελληνικές πόλεις με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αθλητισμού μεταφέροντας μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.
Επιπλέον, το ειδικό φορτηγό είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO «διαδίδει» τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης σε παιδιά και ενήλικες. 
Στόχος της παραμονής του είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες οδηγικές συνήθειες.