Επιστροφή

«Μάγεψε» το κοινό η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα»

Μια μοναδική μουσική συνεργασία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» με τον παγκοσμίου φήμης τρομπετίστα Vince Di Martino, είχαν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. 

Η «Πανδώρα» σε συνεργασία με τον διάσημο Αμερικανό σολίστ, παρουσίασαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα με τζαζ ήχους και πολλούς εντυπωσιακούς αυτοσχεδιασμούς, με τη συμμετοχή του τρομπετίστα Γεράσιμου Ιωαννίδη, και φυσικά υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Νίκου Χρυσοχόου. 
Η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης με αυτή τη συνεργασία απέδειξε τις ικανότητές της, ανέδειξε τη μουσική της δεινότητα και ανέβασε των πήχη των προσδοκιών υψηλότερα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Vince DiMartino είναι ένας από τους πιο φημισμένους τρομπετίστες και καθηγητές της Αμερικής και είναι γνωστός ως καλλιτέχνης της τζαζ. Υπήρξε κορυφαίος και σολίστας στη Lionel Hampton Band, στη Chuck Mangiore Band, στη Clark Terry Band, στη Eastman Arranger’s Holiday Orchestra, ενώ έχει παίξει με μερικά από τα καλύτερα κολεγιακά τζαζ σύνολα.