Επιστροφή

Χωροθέτηση Νέων Κοιμητηρίων Νέου Κλείτους

 
 
Σύσκεψη με θέμα την προώθηση του ζητήματος της χωροθέτησης των Νέων Κοιμητηρίων του Ν. Κλείτους, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δήμο Κοζάνης.
Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης, ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Διαμερισμάτων Παναγιώτης Θεοδωρίδης και από την πλευρά του Δήμου Ελλησπόντου, ο Δήμαρχος Κώστας Σανίδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σιδηρόπουλος και ο Πρόεδρος Τ.Σ. Κλέιτους Κώστας Αθανασιάδης.
Και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βούληση για την επίσπευση των διαδικασιών αναφορικά του θέματος.
«Είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό, ευαίσθητο ζήτημα και το αντιμετωπίζουμε  με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Στις άμεσες προθέσεις μας είναι το θέμα αυτό να αποτελέσει θέμα ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό μας Συμβούλιο αν και άλλοι θα έπρεπε πολύ νωρίτερα να έχουν μεριμνήσει σχετικά με αυτό. Στο Δ.Σ. αφού θα εξεταστούν ενδελεχώς όλες οι παράμετροι θα πάρουμε μια απόφαση, δίνοντας τέλος στον προβληματισμό των συμπολιτών μας πλέον, του Νέου Κλείτους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ελλησπόντου Κώστας Σανίδης ευχαρίστησε το Δήμο Κοζάνης για την αγαστή συνεργασία και την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα θα κλείσει το ζήτημα της χωροθέτησης των Νέων Κοιμητηρίων.