Επιστροφή

Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστίες σε πολίτες, συλλόγους και επιχειρήσεις για την προσφορά τους στο συσσίτιο

Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει περισσότερες από 150 μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες, σε καθημερινή βάση. Η σημαντική αυτή λειτουργία υλοποιείται με ίδιους πόρους, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών.
Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του συσσιτίου.
Σε αυτή την κατεύθυνση, το συσσίτιο Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τις πολύτιμες δωρεές, τον Ιανουάριο του 2022 :
Στο αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)
Στο αρτοποιείο Γεωργάκας Ο.Ε.(πίτες)
Στο  φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα (ψωμιά)
Στην Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)
Στην επιχείρηση Αθανάσιος Τσιφτσής και ΣΙΑ Ο.Ε.», (παραγωγή-εμπόριο αυγών Καρυδίτσα Κοζάνης) που μας προσέφερε αυγά για τις ανάγκες του συσσιτίου.
Στην οικογένεια της κυρίας Παπαντωνίου Ελένης, η οποία προσέφερε διάφορα κεράσματα στη μνήμη της .
Στην κυρία Καραθανάση Παρασκευή, η οποία προσέφερε διάφορα τρόφιμα στη μνήμη της κυρίας Ευθυμίας
Στις οικογένειες της κας Βαρβάρας Μιχαηλίδου και του κου Γεωργίου και Μαρίας Γκουτζηκώστα οι οποίοι προσέφεραν κρεατικά και λάδι για τις ανάγκες του συσσιτίου, στη μνήμη του ανιψιού και ξαδέρφου τους Άνθιμου Καγιόγλου 
Στα παιδιά της εκλιπούσας Ανδρομάχης Γεροκώστα, Νικόλαο, Κωνσταντίνο και Μαρία οι οποίοι προσέφεραν στη μνήμη της μητέρας τους λάδι για τις ανάγκες του συσσιτίου.
Στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ οι οποίοι προσέφεραν κρεατικά για τις ανάγκες του συσσιτίου την περίοδο των εορτών.
Στην επιχείρηση Νικόλαος Σπυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε , (κέντρο δομικών υλικών  – Δρέπανο Κοζάνης)  για την προσφορά κρεατικών για τις ανάγκες  του συσσιτίου.
Στην Enel Green Power Hellas για την προσφορά κρεατικών για τις ανάγκες του συσσιτίου
Σε όλους τους πολίτες που συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου  με τις ανώνυμες δωρεές τους.