Επιστροφή

Δενδροφύτευση στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων

 
        
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 
Γραφείο Τύπου
 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 

Κοζάνη, Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014  

 
 

Δενδροφύτευση στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων (Σιόποτο), ύστερα από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αδειούχων Υδραυλικών Θερμικών και Κλιματιστικών Έργων Ν. Κοζάνης ο «Ήλιος», σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης, που συνέβαλε αποτελεσματικά στη διαδικασία  με τον καθαρισμό του χώρου με ειδικά μηχανήματα, συμπλήρωση χώματος και άνοιγμα των λάκκων φύτευσης.

Τα μέλη του Συνδέσμου με εθελοντική, προσωπική εργασία φύτεψαν και υποστύλωσαν 150 δενδρύλλια που χορηγήθηκαν από το Τμήμα Πρασίνου, με στόχο να δημιουργηθεί ένα νέο αλσύλλιο στην περιοχή. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η οργάνωση, η προσπάθεια και η συμμετοχή του Συνδέσμου Υδραυλικών και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής από το εξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι ανέλαβαν τη συντήρηση του χώρου με καθαρισμό των χόρτων και άρδευση των φυτών για όλη την περίοδο.

Ο Δήμος Κοζάνης πάντα στηρίζει τέτοιου είδους εθελοντικές ενέργειες, ώστε από κοινού εθελοντές και Δήμος να δημιουργούν και να βελτιώνουν χώρους πρασίνου.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου τόνισε πως «πως «ο Δήμος Κοζάνης θα συνεχίσει να υλοποιεί ανάλογες περιβαλλοντικές δράσεις, θέλοντας να βελτιώσει την ποιότητα του περιβάλλοντος του τόπου μας».