Επιστροφή

Ευχαριστήριο στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Δ.Ω.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
& ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Π. ΜΕΛΑ & ΑΥΛΙΩΤΗ ΓΩΝΙΑ, Τ.Θ. 2, ΚΟΖΑΝΗ 50 100 

ΤΗΛ. 24610 29843 - 21285 FAX 29163

E - mail : depakoz@otenet.gr
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 
Κοζάνη, 4/10/2013
 

Το απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, παρέδωσε την Τρίτη 1-10-2013, στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Τζούκα και στον καθηγητή της Μουσικής Προπαιδείας κ. Αθανάσιο Κουκουμπέση, σειρά μουσικών οργάνων για τους μαθητές του.

          Συγκεκριμένα παραδόθηκαν : ένα ΟΜΠΟΕ, ένα ΒΙΟΛΙ, ένα ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ, και μία ΒΙΟΛΑ.

          Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η χρησιμοποίηση των οργάνων από μαθητές που ολοκλήρωσαν το μάθημα της μουσικής προπαιδείας και δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ποιο όργανο θα επιλέξουν για τη συνέχεια των μουσικών τους σπουδών.

          Η κίνηση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένης της σημερινής οικονομικής κατάστασης της κοινωνίας και της αδυναμίας πολλών οικογενειών να αγοράσουν κάποιο μουσικό όργανο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, το οποίο ενδέχεται να μη χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια.

          Η δωρεά των οργάνων έγινε στο πλαίσιο της παράδοσης-παραλαβής του απερχόμενου Δ.Σ, στο νέο, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 26-6-2013.

          Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου, ευχαριστεί θερμά το απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, για αυτή τους τη μεγάλη προσφορά και για τη αγαστή συνεργασία που υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.