Επιστροφή

Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Αύγουστο την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

        Τη Γερόντισσα και τις αδελφές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως Κοζάνης για τη συνεχή στήριξη τους, που αυτό το μήνα εκφράστηκε με 2 τσουβάλια ρύζι, 2 τενεκέδες λάδι, 1 τενεκέ τυρί, 50 κιλά ψάρια, 2 τσουβάλια πατάτες και 200 κιλά ροδάκινα

        Την κ. Πόπη Φαρμάκη, για την προσφορά γεύματος στη μνήμη των γονέων της Περικλή και Πολυτίμης Αλεξίου

        Την οικογένεια των κ. Τάσου Τσιμπέρη του Ιωάννη, κ. Γεωργίου Τσιμπέρη του Ιωάννη, κ. Κωνσταντίνου Τσιμπέρη του Ιωάννη, κ. Αλεξάνδρας Στεργιοπούλου, κ. Τάσας Στεργιοπούλου-Γελαδάρη για την προσφορά γεύματος στη μνήμη της Βασιλικής Ξυλοφόρου του Ιωάννη

        Την κ. Βασιλική Παγούνη, για την προσφορά γεύματος στη μνήμη της μητέρας της Αλεξάνδρας Παγούνη

        Το αρτοποιείο του κ. Σιδέρη Ιωάννη για την καθημερινή δωρεά άρτου

        Το αρτοποιείο του κ. «Καραλίγκα Πάσχου» για τη δωρεάν προσφορά άρτου

        Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή δωρεάν αρτοπαρασκευασμάτων

        Αλλά και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην καθημερινή προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών

Σήμερα, η οικονομική συγκυρία που η χώρα βιώνει, δεν απειλεί μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλεί και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.