Επιστροφή

Λασσάνεια 2010 - Θεατρική παράσταση "Ιππείς" - Τρίτη 20 Ιουλίου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

«ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2010»
 
ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
 
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
 
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
 
«ΙΠΠΕΙΣ»  
 
 
Αυτό το έργο του Αριστοφάνη έχει στόχο τη διακωμώδηση των «κακών» πολιτικών και αποτελεί την πιο ωμή πολιτική κωμωδία του. Έργο αλληγορικό με συμβολισμούς, σύγχρονο όσο ποτέ, θεμελιώνει την άποψη πως όταν σε μια πολιτεία κυριαρχήσει η απάτη, η εξαγορά, η φαυλότητα, η αναξιοκρατία, το ψέμα, η παραπλάνηση μόνο με τα ίδια μέσα μπορεί να πολεμηθεί.

Σκηνοθεσία: Β. Νικολαΐδης, Μετάφραση: Κ. Χ. Μύρης, Σκηνικά - Κοστούμια: Γ. Μετζικώφ, Μουσική: Α. Τσολάκη, Χορογραφίες: Χ. Παπαδόπουλος.

Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Αρμένης, Σαμψών Φύτρος,   Θύμιος Κούκιος, Γιάννης Κοτσαρίνης, Θωμάς Γκάγκας, Μανώλης Θεοδωράκης, Δημήτρης Μόσχος, Κωνσταντίνος Αρμένης, Φοίβος Δουδώνης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Χρήστος Καρνάκης, Ορέστης Καρύδας, Σάββας Βιατσεσλάβ Μπαλτζής, Κωνσταντίνος Μυλώνης, Δημήτρης Παπαδάτος, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Αλμπέρτο Φάϊς.
 
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 21:15
Η τιμή του εισιτηρίου:
20,00 € γενική είσοδος
15,00 € φοιτητικό, μαθητικό
10,00 € παιδικό
   
Προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στα γραφεία της ΔΕΠΑΚ (σε εργάσιμες μέρες και ώρες). Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια έκδοσης εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης δεν θα γίνεται επιλογή θέσης από το κοινό αλλά από τον εκδότη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24610 21285 και στο κινητό τηλέφωνο της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού (Γραφείο Πολιτισμού) 6984628698.