Επιστροφή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πολιτικής προστασίας και Α΄ βοηθειών, που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πολιτικής προστασίας και Α΄ βοηθειών, που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εθελοντική Οργάνωση Αγωγής Υγείας « Αλληλεγγύη Υγείας», το πρωί της Τρίτης 18 Μαΐου 2010 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Τα σεμινάριο παρακολούθησαν υπάλληλοι του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων αλλά και αρκετοί πολίτες, που επιθυμούσαν να διδαχθούν βασικές μεθόδους αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων. Ο κ. Χ. Λυριτζής-ορθοπεδικός και ο κ. Η. Ιωαννίδης-διασώστης, μετέδωσαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους παρευρισκομένους, για την αντιμετώπιση αιφνίδιων καταστάσεων όπως καρδιακή ανακοπή, αιμορραγία, τραυματισμός, εγκαύματα, δηλητηρίαση και κατάγματα.

Με το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ενώ στο τέλος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου. Η ενέργεια αυτή του Δήμου Κοζάνης, που εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας θα επαναληφθεί στο μέλλον.