Επιστροφή

Οι αντίθετοι κόσμοι συνεχίζουν να συναντιούνται στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης! Δηλώστε συμμετοχή!

        
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Πέμπτη 21 Αυγούστου  2014

 

Οι αντίθετοι κόσμοι συνεχίζουν να συναντιούνται στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης!

 

Δηλώστε συμμετοχή!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Οι δράσεις, που συνεχίζονται μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων της βιβλιοθήκης, που ψάχνουν τρόπους να περάσουν δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Μια ομάδα 35 εθελοντών, με πολλές διαφορετικές ειδικότητες βοηθούν τα  παιδιά -ηλικίας 4 έως 14 ετών- να μυηθούν  στην περιπέτεια των αντίθετων και στον κόσμο των βιβλίων, έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, μουσική, επιστήμες, τέχνες και  χρώματα.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, κατά τις ώρες λειτουργίας της. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για το αναλυτικό πρόγραμμα της καλοκαιρινής καμπάνιας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.kozlib.gr ή στο Facebook της Βιβλιοθήκης, www.facebook.com/pages/Κοβεντάρειος-Βιβλιοθήκη-Κοζάνης/371850862846989 , ή καλέστε στο τηλέφωνο 2461350435 ή να στείλτε  μήνυμα στα e-mail: service@kozlib.gr & vamvamat@yahoo.gr για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση 

 
 
 
 
 

Δείτε βίντεο από τις πρόσφατες δράσεις της βιβλιοθήκης μας:

  
 

Δείτε εδώ όλες τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας: