Επιστροφή

Σημαντικές επαφές του Δημάρχου Κοζάνης στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου

Με την ευκαιρία συμμετοχής του Δημάρχου Κοζάνης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, όπου αποτιμήθηκαν τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων, που πραγματοποίησαν οι δήμοι στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012, ο κ. Μαλούτας πραγματοποίησε σειρά επαφών για ζητήματα του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτέμβρη 2012, ο Δήμαρχος Κοζάνης συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, με τον οποίο ανέλυσε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο και σχετίζονται με την αρμοδιότητά του.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μάκη Παπαγεωργίου, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν την ενέργεια και τον τοπικό πόρο ανάπτυξης, μιας και ο Δήμος Κοζάνης είναι ο μεγαλύτερος ενεργειακός δήμος της χώρας.

Τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.) κ. Κωνσταντίνο Μανιατόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για την ανάγκη άμεσης λύσης του ζητήματος αξιοποίησης του Ξενία, το οποίο παραμένει εγκαταλελειμμένο και ρημάζει εδώ και χρόνια.