Επιστροφή

Θέματα παιδείας που έχουν να κάνουν με τη σχολική στέγη και την αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Κοζάνης, πρόκειται να συζητηθούν στη συνάντηση που συγκάλεσε για την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στις 10π.μ. στο Δημαρχείο Κοζάνης, ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας.Θέματα παιδείας που έχουν να κάνουν με τη σχολική στέγη και την αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Κοζάνης, πρόκειται να συζητηθούν στη συνάντηση που συγκάλεσε για την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στις 10π.μ. στο Δημαρχείο Κοζάνης, ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο Διευθυντής Έργου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, κ. Άλκης Καλογήρου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Μανώλης Παφίλης, Η διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Ελένη Ζυγούρη και οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κοζάνης.

Παράλληλα έχουν κληθεί να συμμετέχουν και οι Δήμαρχοι των 4 Δήμων(Ελίμειας, Αιανής, Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη) που συνενώνονται με το Δήμο Κοζάνης, ώστε να καταγραφούν όλα τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και να συνταχθεί ένα συνολικό σχέδιο για την προώθηση και επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή σχετικά με τη σχολική στέγη.